Příjemné ubytování na farmě…

Asi není pro nikoho překvapením, že se farma několik let rozrůstala a postupně budovala. :) Všichni si pořádně mákli a vzniklo krásné zázemí restaurace, kde se hosté začali bavit a scházet se na naše vyhlášené husí hody. Následně se nám podařilo vybudovat i první tři pokoje a velký apartmán na ochozu nad restaurací, aby měli naši hosté možnost přespat a strávit tak na farmě více času. Veškeré vybavení pokojů jsme ladili do přírodního, venkovského a domáckého stylu, aby se u nás cítili všichni dobře. Je parádní vždy ráno u snídaně slyšet, že lépe už se dlouho nevyspali. :) Při výběru jsme si totiž dali extra záležet na kvalitních matracích a přikrývkách.

40797549_140143010258415_90262177994244096_n.jpg

A protože pokojů bylo potřeba více a více, začali jsme ubytování na farmě rozšiřovat. Hned ve vedlejší budově bylo v patře vystavěno dalších pět dvou a tří lůžkových pokojů, které jsou opravdu velmi útulné a každý se tam cítí velmi příjemně. Tyto pokoje mají jednu další velkou výhodu a tou je, že hned pod nimi se nachází cihlová společenská místnost s krbem a kulečníkem, kde je možné kdykoliv posedět, zahrát si kulečník a další společenské hry nebo se jen tak schoulit na gauč s knihou a vínem. :)

A jelikož se nám provoz rozrůstal pod rukama, dostavěli jsme nedávno posledních šest twin pokojů v nejklidnější části farmy, kde se určitě krásně a nerušeně prospíte a ráno budete vstávat za zvuků husího kejhání a slepičího kdákání. Jsme přece na farmě. :) A těm, kteří neusnou bez moderní techniky můžeme slíbit, že se na každém pokoji nachází televize, takže vám určitě nic neunikne.

Závěrem uvádíme přehled základních informací:

  • Poskytujeme ubytování pro až 38 osob v celkem 15ti pokojích.

  • Vysokorychlostní internet až 100MB/s je dostupný v celém areálu farmy.

  • Pro všechny hosty je ráno od 8:00 do 10:00 připravena bohatá snídaně.

  • Samozřejmostí je možnost využití dalších prostor farmy - restaurace, cihlová společenská místnost, velký sál.

TĚŠÍME SE NA VAŠI NÁVŠTĚVU!

Previous
Previous

Jak jsme začali … a jak šel čas